Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boken som aldrig går att läsa klart är ju helt klart ditt hjärta.


hjärtans tröst

När du öppnar ditt hjärta är det som att öppna en bok.
Där kan du läsa om allt från vänsap till kärlek.

Det finns saker i ditt hjärta som du ofta vill glömma,
Och saker som du alltid vill komma ihåg.

I ditt hjärta finns någon du alltid kommer att älska,
Och någon du alltid vill hata.

Saker som du önskar aldrig hade hänt,
Och saker som du önskar hade hänt.

Vänner du aldrig kommer glömma,
Och mindre personer som du aldrig kommer ihåg.




Fri vers av Kattsvett
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kattsvett
Kattsvett

Mina favoriter
Dansande demoner
Hej hej