Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag



Den var så osynlig.
Du & jag var förlorade i varandra.
Vi var så främmande för den.


Du & jag.


Vi fann varandra den där dagen.
När vi drack vin tills vi blev nakna.

Den där dagen när kylan låg som
en yta över våra skinn.


Du & jag blev vi.


Din ömhet gav mig trygghet.
Dina läppar gav mig värme.

Dina glittrande ögon gav
mig lycka.


Det var du & jag mot kärleken.


Alla tårar av ånger. Alla förlorade stunder.
När du vände dig om försvann vi
för sista gången.


Vi blev du & jag. Igen.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-04 20:04



Bookmark and Share


  Losnall
Vad fint, så kan förlorad kärlek vara.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus