Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borkastad

Hör du ljudet
Ser du mig
Jag sitter nästan framför dig

Gråten tystar
Och jag skäms
Du kollar strängt på mig

Slaget ekar
Även ännu
Ditt ansikte i raseri

Hårda ord
Starka slag
Av de minnena blir jag aldrig fri

Slitna tygbitar
Avrivna trasor
Jag sakta började att plocka

Är inget värd
Ska ej ses eller höras
Ty, jag är bara en bortkastad docka




Fri vers av Den outtalade
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade