Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem står när dom andra faller?



Jag orkar inte längre stå
på mina egna ben

och jag är ledsen att jag inte orkar
ta emot er när ni faller




Fri vers av Ephemeral
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-08-23 23:10



Bookmark and Share


  Daybreaker
Det finns alltid någon som orkar ta emot, tack och lov. Det är en sorglig känsla du beskriver. Känner igen mig alltför väl.
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral