Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27/12


ab imo pectore

Mina fingertoppar målar
konturer jag älskar
Mjukt nätt och med en känsla
så lätt
försiktigt och varligt
Jag målar kärlek av glas
det jag älskar
får aldrig gå i kras




Fri vers av Miiraa
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-01-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miiraa