Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns skal för täta att bara trampa sönder, eller ta sig under..


Go fetch.

de snackar om skalbaggar på tv och jag måste sätta av, sätta på dig.

din hud är mjuk och varm. du påminner om grannens bleka cockerspaniel där du ligger hoprullad bredvid mig med stora, våta ögon och händer breda som björnlabbar

du river mig lätt över ryggen men lämnar aldrig några märken. det är det få som gör

du, alla ben jag har i kroppen kastar jag åt dig..

 

 

 

 

 

 

 

hämta mig tillbaka




Fri vers av Desert dust
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-11 17:55



Bookmark and Share


  Rude Billy
Fy fan vad bra det här var, I like it alot!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust