Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Perfekt Destruktion av Varandra..



men,

lämna inga märken

mumlar du


morra

mot puls; inga märken baby

men ska tugga ditt hjärta

suga din själ

fläckig



sedan vada

genom egen aska till benet bränd




 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 520 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-14 21:18



Bookmark and Share


  AnnKrstd
det här gillar jag verkligen och du slår an en ton av...passion och lust och nog tusan lämnar det märken hos mig.
2010-12-04

  Peter Matsa
Grym
Grymt bra skrivet!
2009-08-07

  peter markurth
bra ordflöde, gillar den
2009-07-17

  Knickedick
Jag tror hon gillade det
2009-07-11

  Sanchez VIP
fin titel ;)
2009-01-16

  Sanchez VIP
fläckig själ... sånt klär fint

tycker att dikten är långt mycket bättre än titeln den har
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3