Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggar

Jag kollar taggar

De som ska sammanfatta och förklara vad din text handlar om

Din egen text

Jag läser 

 

knark

kvinnor

ätstörningar

kärlek

lust

frihet

närhet

och längtan


Vi ska nog komma överens

poeterna och jag

 




Fri vers av Anton Lind
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-16 01:04



Bookmark and Share


  kath
Livet har sina likheter vart vi än vänder oss ... poet eller inte ...:)
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Anton Lind
Anton Lind