Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågar inte tänka på hur många points ångest är. Den är så svårsmält.


En tugga kärlek motsvarar tusen points eller fyrahundra glas rödvin (vilket avstår man?)

Sekunderna tycks alltid ticka lite
fortare
när du håller kvar mig lite för
länge
lite för
äkta

än vad som anses brukligt

Och jag är så trött på att ständigt
beskriva
hur jag känner mig när du är
nära

eller långt bort för all del

men du kommer alltid tillbaka och jag
släpper
alltid in dig
gångpågångpågångpågång


Du är en tvångstanke
Freud sväljer dig
hel
spottar ur dig som en
analys

Men jag

jag vet inte hur magen smälter en människa
vet inte hur många kalorier och points du är
vet inte om du är GI

du är bara väldigt mycket snyggare än Fredrik fucking Paulún

Du kommer aldrig ut den
naturliga vägen
då hade du kanske sett mer ut som Fredrik

Nej

istället kommer du ut i mina
ord
fingrar
tankar
ögon
drömmar

och blockerar allt annat

Jag vill skriva mina ord

nu

känna mina fingrar
styra mina tankar
se med mina ögon
och bli mina drömmar

nu

men varje gång jag tror du är
bortbantad
avskriven
uttränad
nerspolad



då står du bara där
och är ovanligt mycket snyggare än Fredrik fucking Paulún
just ikväll

(igen)

och jag

jag släpper
allt
för att
släppa in
dig

gångpågångpågångpågångpågång

Din diet

dödar

mig




Fri vers av Anton Lind
Läst 572 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-02 10:38



Bookmark and Share


  Juliaah
'jag släpper allt för att släppa in dig'
du fångade mig :)
2009-02-17

  Linnea K
Underbart språk, med råa, nakna känslor. Bravo!
2009-02-05

  Blåbäret
sådant här tar andan ur mig...så rackarns bra...driv, rytm och
underhudenkrypande...me like a lot!!! sparas!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Anton Lind
Anton Lind