Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett piller!


Känner du dig olycklig och ful ta ett piller så hjälper det dig
Känner du att allt går för fort du orkar inte ta ett piller
Känner du dig lycklig ta ett piller så du blir olycklig
ta ett piller mot allt som e mänskligt ta ett piller för känslor
som ska finnas inom oss alla ja då blir det säkert bra
Ta ett piller mot att du e en människa av kött och blod
som känner lever andas som är här just nu ta ett
piller det hjälper mot allt
ta ett piller för fan va nån du inte e




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-01-17 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna