Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

origami




det kalla vattnet mellan ljumskarna
det lysande fallet från svart till blått
träden som lyssnar till vårt tal om natten

de tomma katakomberna dit vi färdas ibland
händerna som möter oss där
doften av nytänd tändsticka





Fri vers av Turid
Läst 434 gånger
Publicerad 2004-05-29 17:30



Bookmark and Share


  Rachel Roth
spännande titel på denna....pappersbefriade dikt...känslan av kallt vatten i ljumskarna...så stark...påminner om något, jag vet inte vad...eller kanske om mötet i katakomberna. Gillar denna dikt!
2004-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid