Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller tillbaka

jag tror jag faller
hårdare än någonsin
och här finns ingen som fångar
ingen som vet

jag vill inte berätta
ingen som hade förstått
brytt sig hade många
men inte förstått
inte på rätt sätt

jag får hoppas att det inte är
någon längre period
för jag har inte styrka
till att klättra upp från noll igen

livet tar kol på mig just nu




Fri vers av greeneyes
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes