Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att vara ensam

Golvet är vått och jag tänker att det regnar även här,
inomhus.
Mina fransar är molnen, mina ögon en måne,
mina kinder är gjorda av fönsterglas.




Övriga genrer av blanc
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-22 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanc
blanc