Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker inte be om ursäkt för mina försenade ögon som äntligen kan se igenom dig, när




det var mina tårar som gjorde dig genomskinlig

det var mitt fel,
det som hände

du vet,
hur jag lät dig bryta ner fasader som om inget kunde gå sönder på riktigt..

nu blir staden aldrig densamma,
ruinerna sveper förbi

och jag springer fortare

och om du trodde att du kände mig,
var det bara min hud under dina fingrar.
som en svettig lögn,
halkade du in i mig den natten

med
nya ord nerpressade i bakfickan,
jag ville verkligen förstå
jag gör det aldrig

andas ut,
om du verkligen vill veta sanningen,
var jag din hela tiden.

men du höll min hand,
och det var sista gången
för jag vet hur avslut bränner.
sedan du släppte taget har mina armar skakat under kökskranen




Fri vers av Desert dust
Läst 801 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-27 00:01



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
starkt målande
2009-02-16

  Eva Langrath VIP
Starka ord som berör och kryper under skinnet.

Eva
2009-01-31

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE POESI!
2009-01-31

  inutimonster
vilken stark text! jag älskar hur du fångar ögonblick och händelser, får mig att känna igen mig. "jag vet hur avslut bränner". dina texter bränner en aning, desert-josefina :*
2009-01-27

  Tera
andas ut,
om du verkligen vill veta sanningen,
var jag din hela tiden.

Detta stycke var angenämt!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust