Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska man beskriva en text som finns att läsas ett par centimeter ner?


Folkets respons till Jesus

Jesus kom till jorden för att runt oss människor vandra
som guds son han talade till oss och sa:- Tjenamors,
ni människor borde vara lite snällare mot varandra
så vi människor spikade upp honom på ett kors




Fri vers av Lucidor
Läst 587 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-29 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, visst var det så. Härligt enkelt skrivet!
2008-04-07

  Jackass
Den här är så jävla bra :P
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor