Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Varma fingertoppar vill jag ge din panna
ömsint smekande din mjuka hud
levande kyssar flyktigt placerade
tron och hoppet som om jag var gud

I stället intar jag dig på avstånd
skänker mitt jag lite på håll
använder gärna min svarta kikare
att du inte ser spelar ingen roll

Tar del av din vardag minut för minut
släcker min lampa i takt med dig
vaknar när du gör dricker samma slags kaffe
när du åker din buss gör du det med mig

Delen som vakar märks aldrig särskilt väl
även om jag känner var tugga
jag som är med dig ständigt och dör med dig
är din alldeles egna skugga.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP