Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord.


Löften

Beslutet för länge sedan

blir aktuellt

åter

i dimmor


Löftet

eden som svors

ekar tomt i kylan

ekar kallt i tomheten


Stegen som gicks

är glömda idag

och borta

imorgon


Bara minnen

luften är kvav

luften är tom på syre

full av förakt


Idag

Imorgon

Igår


Löften




Fri vers av Andunelen
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 16:21



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Det enda som du kan göra något åt är nuet!
Det som var är passerat är dåtid och i morgon vet man inget om.
Så ta aldrig ut något i förskott för då kanske du bara får lida 2 ggr istället för en gång! Andas i dig själv ge dig själv respekt för den unika person du är och glöm aldrig att du duger precis som du är!!!
Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen