Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Episod 2 ÖKEN

Åh nej
Vad nu
Det är slut
Vad säger du
Hör du inte det är slut
Men vaffan vi får väl fixa mer då
Men jag har inge cash
Petter har ring honom
Men palla har inte ringt honom på evigheter du får ringa
Men jag har inga pengar på luren
Här använd min, jag slår in nummret
Fort ta luren nu det ringer
Men fan...
Hallå
Tja fan ska du inte komma hit det e skitkul
Men näfan lägg av det e ju Lördag
Amen lägg av kom hit nu det blir skitkul
Ja ja (klick) jävla toffel han e
Vad fan ringde vi honom för ring Jonte
Ja Jonte så klart han har säkert lite kvar också
Ja ring honom då
Har du hans nummer
Nej
Men gah vem har hans nummer då
Jag vet inte, tror han e polare med Lukas
Vilken Lukas? Edström?
Nej han finnen
Aha han
Ja hans nummer har jag jag ringer honom då
Fan batterierna är nästan slut också
Nu ringer jag
Tjena Lukas
Sov du?
Skönt mannen, du vi festar här kom hit
Nej bara jag och Nick
Amen komigen nu det blir kul
Soft mannen när e du här
Ok ta det lugnt så länge då, ring när du e här så får du portkoden
tjingeling (klick)
Tjingeling vad e det för nåt haha
Men skit i det nu han kommer hit om 3 timmar iaf
och han hade så vi behöver inte ringa Jonte
Va fan va bra
Aa
Men fan vad ska vi göra i tre timmar då
Jag vet inte, vill du spela lite gitarr?
Palla
Ska vi se en film då?
Vicken film?
Fear and loathing kanske
Amen palla vi såg ju den förra gången
Men jag har ingen ny och alla dom andra e kassa
Ja ja sätt på den då
(Börjar leta i hyllan)
Fan jag kom just på att jag ska ha lite brunt här nånstans
Va?
Ja jag hade lagt en halvish här på det här pappret men den måste ha ramlat ned eller nåt jag letade efter den igår men lampan funkade inte och ficklampan hade inga batterier så jag fick gå runt med ett ljus och leta
Aha kolla om du hittar den då. Kan du inte sätta på den där Brian Eno skivan
Jo men vi skulle ju se Fear and loathing...
Vi kan se den samtidigt
Men det blir inte bra inte båda samtidigt då får jag huvudvärk
Men sätt på skivan och skit i filmen då
Okej
Har du några cigg kvar?
Har två men jag tänkte spara en
Kan vi inte dela på den ena då
Okej då
(sträcker sig efter cigarettpaketet och räcker över det)
(tänder en cigarett)
Fan hur blev det med din meck då
Amen den ska ligga här nånstans
Ska du inte leta då
Jo okej vänta jag ska bara sätta på skivan
När kommer Lukas då
Om tre timamr sa han
Fan det är ju aslång tid
(tittar på mobilen)
Ja men det är bara 2 timmar och trekvart nu
Äsch. Skulle du inte sätta på den där filmen
Men du ville ju höra på skivan
Men vi kan väl ha på båda samtidigt
Ja okej då




Fri vers av mannaminne
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mannaminne