Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmen

Alla har vi drömmar.
Vissa bara drömmer dem verkligare
än andra, såsom de nästan
skulle vara sanna.

Jag drömmer inte om dig.
Jag är dig.

När natten finns så nära och
ljuden tagit slut när till och med
maran sover i mossbädden
nöjd över nattens lustspel
är jag dig.

Du bara inte vet det än.
Inte än.

Jag tycker om att bida min tid
och är inte alls beroende av
varken kalender eller klocka.
Jag vet när det är dags, älskade.

Snart.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 18:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Denna optimism älskar jag.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP