Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan där röst

Jag skulle vilja ha en sån där Röst.
Du vet, en sån som gör att till och med
tåget stannar innan det ens är rött bara
för att gråta ur sig några diedelskvättar av rörelse
i sin fastspårade själ.

Jag skulle vilja sjunga med den för dig.
Varje natt då du ska sova och du skulle luta
ditt vackra ansikte i dina händer och sucka utav
lycka att jag sjöng just dig till sömns.

Men jag har ingen sådan och tåget bara forsätter
att tuffa på och skiter hur som helst i sin själ och du

du skiter hursomhelst i mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 18:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det gäller således då i denna situation som uppkommit mellan parterna att man så tar sig själv på allvar och inser sitt fulla värde



Således kan kanske motpartern också göra det,
Ifall denne inte gör så är det inte så viktigt då du har insett vad du är värd
2009-02-05

  Mona*
Jag skrattar stort och kommer på mig med att känna att orden är en stor tröst.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP