Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt konto har du länsat.

Ramlar ner i din omfamning och din kärlek
och jag försöker ställa mig upp
men jag ramlar återigen
samvetstslös och ohämmad i din rörelse

Föder min livsvilja i närhet av dig och jag
älskar och mening med liv har återvänt
i din kärlek
I din kärlek

Vilar stilla i närhet av dig och fullkomlighet finns nära och
allt kan jag ge i närhet av dig mitt
konto har du länsat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP