Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom

Det är konstigt att man kan känna igen
ljudet av en bortkastad tutte på
15 meters håll.

Jag antar att det är
en av de små små sakerna man
lär sig som mamma.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP