Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela långa vägen hem.

Jag vill inte underskatta dig och
om jag kunde och du hade haft
mockasiner
så hade jag vandrat i dem
hela långa vägen hem.

Jag önskar att du kunnat
se din spegelbild genom våra
ögon
Om du inte ser
får du låna mina för egen del

Jag tänker lyfta dig så långt
som jag någonsin kan och
och vi är fler som håller i
Du kan bli lika hel som vi.

Det är inte lätt att börja ett liv
att förstå alla gigantiska kliv
Hur man måste härda ut
och kanske le i bland
men du behöver inte ensam
ro båten i land.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-10 06:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis en hand
att till det är gott
att få när det
behövs då!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP