Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Kork, ja där satt den hårt i flaskan.
Tyvärr består jag inte av shampagne
så den kommer nog att sitta där ett tag
innan jag är stark nog
att slå skallen i bordet och bli fri.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP