Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det glömmer du snart igen


En gång

Följ mina fotspår
följ mina regler och du skall lyckas.
Likt mig, innan jag föll.


Jag stod på topp... en gång




Fri vers av Andunelen
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 21:32



Bookmark and Share


  aol
starkt
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen