Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva dikter

Han skriver för sig själv
Tusen ord finns mellan raderna
Har du manuelen?
Kan du dechiffera hans dikter?
Förstår du innehållet?
meningarna ropar efter förståelse.
Samtidigt som de tystar sig själva.
För tänk om han har fel?
Då kanske det är bättre att han blev missförstådd




Fri vers av Danic
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-13 13:12



Bookmark and Share


  peter markurth
tänkvärd...
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic