Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Kära

En midnatts stjärna lyser klar.
En tanke om dig är allt jag har.

En vild ros växer upp och blir underbar.
En tanke om dig är allt jag har.

En stilla tanke om dig.
Är en underbar känsla för mig.

Se på den fridfulla himlen.
Känn den ljuva doften av kärleken.

En vild ros växer upp i sin stillhet.
Jag skulle vilja vara i din närhet.

Inget mer på denna dag jag orkar bära.
Så jag säger god natt, min Kära.




Fri vers av mOe!
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 13:24



Bookmark and Share


  Roula O
vad vackert...mycket fint skrivet!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

mOe!