Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillåter

tillåter flödetutan kontrollidagföljer
bara
med

vägen




Fri vers av älvali
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-09-02 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali