Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen jag kan se

Så smulig är aldrig sand att
jag inte kan bygga mitt slott
Där vågorna sveper in
bygger jag min bro

Så regnig är aldrig himlen
att jag inte kan bygga färdigt
och om det faller
så bygger jag vallgraven

Så otvetydigt är aldrig livet
att jag inte kan se
att varje lilla del av det
är drömmar där jag kan le.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP