Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya andetag.

Jag skulle ha kunnat skriva lögner
men jag skrev om mitt liv.
Jag skulle mera använt prosa
men jag skrev för ett liv
jag skulle ha kunnat
använt rim och reson
Men drottingen hade
abdikerat sin tron
så jag skrev om
död och levnadsglädje
om sanning och lögn
jag skrev om alla sagor
och maran som blev drömd
jag halsade och jag drack
och glasen de blev tömda
och buken den sprack
och löngnerna blev gömda men
sanningen kröp fram som soljus vacker dag
bländad jag hulkar nya andetag




Fri vers av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 21:46



Bookmark and Share


  Roula O
Härliga rader!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP