Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt dig.

Du ändras och det
är en dröm dröm
och är du säker och varm
jag har sett dig i år
är du säker det är synd
du är förlorad och jag drömmer öppna
dig ser du planen ser du flammorna och ljuset

Jag drömde jag såg dig kasta sken på snön
och en för sorg och en för glädje
en för en saga orden gömd
när du öppnar dig så hör ingen
låt mig in

Ditt liv en skam, en skam
se öppna ögonen och se flammorna av ditt bortkastade liv
Och jag ska lyssna med allt jag har
I mina tårar ser du det du har kvar.

Över bergen jag färdas när våren gör sitt intåg och jag älskar
och jag ser dig och jag går
genom allt till dig evigt
Evigt evigt Evigt
dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP