Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Håller dig.

Jag vill vara den som sa att jag fann dig
säker och jag vill att alla andra sa att
de gjorde det med
och jag finner ingen orsak att vara rädd nåt mer
jag höll dig höll dig.

Stanna här med mig jag är inte utan kontroll men min själ
i hundra delar över floden till din dörr
gråt inget mer jag
håller
Håller dig.
Jag tar dig hem
Och jag är rädd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 22:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbar poesi Yrre..kärleksvarmt och intensivt och fantastiskt vackert!!!tack!!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP