Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste hejda mig själv

Jag måste hejda mig själv
Jag tänker att jag skall gå
utan att säga något
ut i natten när du inget ser
för att få dig att oroa dig

Jag måste hejda mig själv
Jag tänker att jag måste säga något dumt
något elakt
till den vackrast jag vet
för att få dig att gråta

Jag måste hejda mig själv
Jag vill skaka om dig och väcka dig
hoppa upp och ner i vår säng
så du inte kan sova
för att få dig att bli irriterad

För att jag inte förstår din kärlek
För att jag inte förstår hur du kan älska mig
Men oro, gråt och ilska. Det förstår jag.
Jag måste hejda mig själv.




Fri vers av Danic
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-16 01:31



Bookmark and Share


  Adrian Arian
bra skrivet,tack.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic