Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men armar avslappnade av kärlek

Med armar avslappnade
av kärlek
Ligger jag i din famn
Möten av innerlig närhet
jag äntligen funnit hamn

Evighetens drömmar
och tankar
ryms i mitt bröst
spåren av besvarande
hör jag i din röst

Nattens mörka ångestdrömmar
försvinner i ett nu
I morgon när jag vaknar
är livet jag och du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP