Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla glömda hjärtan

Repor i mitt åldrande

fåror i min kropp

Svarta svepta tyger

Döljer mitt livs hopp

Och ingen sa de såg mej

blind av allt som stör

skakar jag av skammen

skyler mej därför

Svag och åderlåten

blek och full av sår

Säg mej älskade säg mej

vart kärlek lämnar spår

Jag vill så gärna tala

ur innersta rummet mitt

vill så gärna visa

av kärlek var allt ditt

Men svag är fåfängd längtan

och gommen utan ljud

åt gamla glömda hjärtan

råder evigt förbud




Fri vers av Yrre VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 18:31



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Underbart sorgligt... gamla glömda hjärtan har mycket att berätta om någon har tid att lyssna...
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP