Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

I halvfart önskar jag nästan
att blodet rev mig itu
Samlade höstaxen och flätade väg genom
enesnåren.
Står här hög och rak i rygg
mäktig och enväldig och väldigt trygg
Res höga rallarrosen och hästhovens
vida blad trä sommarbandet av enens stad
jag ska ta höga luftens kraft
för att få det jag aldrig haft
Dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-02-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP