Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet

Ibland tänder jag på guld.
Sällsynta tillfällen när månen
går i svart.
Och jag förtärs av den åtrån jag aldrig haft
Ser jag och minns guldets rundbarhet
månen och längtan och livets sårbarhet

Girighet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP