Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

>> Rush Hour <<

 

 

 

-VAR E HON NÅNSTANS DÅ?

-EH..hon var här nyss!

-Trippen stannar här! Strutsen! lämna genast tillbaka godiset!
NEEEJ HAR JA JU SAGT! DE BLER INGA FLER FILMER ÄN..DEN DÄR!

-Hon var ju alledes nyss här!

-Nej trippen!! stanna här! men ring henne då?

-ja! jag skall!! håll reda på ungarna bara så dom inte springer runt!!

-ASKUNGEN!! KÅM HIT!!

-HEJ MÅRRMORR..VAR E DU NÅNSTANS?

-VAR E HON NÅNSTANS!!??

-Ja du mårrmårr..vi har leeeetat överallt på hela mobila serrö..

-VAR E HON NÅNSTANS!!??

-ja..men då kommer vi å hämtar dig mårrmårr lilla..jaaadå alledes strax!

-VAR E HON NÅNSTANS!??

-TYST!! SKRIIIK INTE! hela mobilia står för faen å glor på oss! Kolla Trippen!! fååånga han..nu sticker han iväg till godiset igen!!

-TRIPPÄÄÄÄN! KÅM HIT!

-vi måste gå igenom hela mobilia igen!

-JAHA! Å var e hon då!??

-I barnvalvet..

-BARNVALVET!? VA FAN E DE!?

-i videobutiken fattarduväll?

-åt helvetä med alla valv!! hur i helsicke kunde vi glömma mårrmårr!?

-hur i helsicke skulle vi veta att det fanns ett barnvalv i videobutiken!

 

 




Fri vers av Absint
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-09-09 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Absint