Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter en natt

Jag vaknar i mitten
där drömmarna inte hjälper
jag vaknar av oro
men kallsvettas gör jag inte

för visst gör det ont när knoppar brister
men jag är ingen vår

jag vill också kallsvettas
precis som alla säger
och min ångest bör också vara avgrundsdjup
men just nu är det en hotande slingrande pelare av mörkt trä

Freud jublar
även om ibland är en ångestpelare
bara en ångestpelare

men rosor i ett sprucket krus
får inget vatten
och vissnar och dör




Fri vers av Danic
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 05:53



Bookmark and Share


  Adrian Arian
vacker
2009-02-27

    Ling
Wow! Jag bokmärken den här. Helt underbar!

Måste tillägga att Freud den token fått på tok för mycket uppmärksamhet. Men det hör inte till texten, den är perfekt!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic