Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krackileringens tid är inne

Analysering

Ältande

Tankar

Tänkande

Vältrande i ältandets tankar

I analyserandets tänkande

Stannar dom kvar

Håller sig fast

Dom kråmar sig krälandes inom

Dom är så jävla rädda att släppa taget

Eller vem är det som är rädd

Krackileringens tid är inne

Det är dax att slita upp dom

En efter en

Titta på dom och säga adjö

Det är över nu




Fri vers av Tagira
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tagira