Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med ett öppet hjärta

Ett öppet hjärta väcker
väcker känslor till liv
känslor som ligger där
där inne i kroppen

Det gör ont när dom väcks
vill inte känna dom
känslorna som kommer
dom känslorna som
svaldes som barn

vågar inte möta det öppna hjärtat
som väcker dessa känslor till liv

stänger vänder och går
för att slippa känna




Fri vers av Tagira
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tagira