Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som är jag

Att jag inte kan
se in i framtiden
får jag väl finna mig i
men visst är det fantastiskt
att jag ändå kan gå bakåt i tiden
se mig som barn
eller tjugoåring

Framför mig ligger
de stora kärlekarna
hela mitt yrkesliv
mina barn och barnbarn

Du där
i tidens ström
du som är jag

Hej på mej du!




Fri vers av stenhur
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur