Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti är jag rädd för livet.

utanpå är man snärtig
och rapp i kommentarer

Man skrattar och skämtar
handlar och gör alla telefonsamtal
man måste göra.

Föräldramöten och specialsamtal
emotages leende med
full förtröstan.

Man lagar middag och skurar
toan och försöker befalla tvätten
att gå till tvättkorgen själv och
hunden blir borstad och rastad

Man skäller och kramar ungarna och
muddrar deras fickor och är snäll
mot maken en och annan gång.

Men inuti.
Inuti är jag rädd för livet.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 13:41



Bookmark and Share


  Svartsilver
mycket stark text! jättejättebra vadagspoesi hur människan liksom oftast är
2009-02-26

  Carola Zettergren
Älskar denna..hur vi håller masken, men vi är nog ganska rädda allihop! Inuti..
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP