Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej.. Denna har jag ändrat lite på efter publicering. Dumt.. Jag vet


Naket påklädd

Naket påklädd
Alla min kropps ärr
är kläder
jag inte kan ta av

Liv har satt kläder
på mig, i mig
och jag kan aldrig mer vara naken




Fri vers av Danic
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-27 00:05



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Gillade dikten!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic