Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bearbetning 6 Faller

Varför alltid mitt i natten.
Jag jobbade så hårt.
Jag har försakat allt, allt!

Jag kan inte andas.
Akuten.
Ångest säger dom och kollar
med en slags fotogrej långt ner i halsen.

Ångest är en bra grej, oftast inget dödligt.
Sen ringer dom och ser nåt på minaa lungor.
Du ligger på min bröstkorg och jag.
Jag.
Stannar.

Akuten jag kan inte andas och allvarsamt
säger de.
Ångest och jag funderar på om vad?
kan det vara barna eller
kanske nåt annat?
(jag vet ju allt och visst kunde det vara det men)

Anställningsintervju.
25-
Bär ut dig till bilen och jag kan
inte andas.

Hummar mej igenom.

110 till akuten , lung akuten.

1kg (skojar) bricanyl och vi garvar oss genom dan.

På eftermiddagen gråter du min 19 åriga tjej
Mitt hjärta är 6 cm för stort för mej.

Jag faller.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP