Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bearbetning 13 Tvivel.

Hemma.
Jag städar och diskar och ingen ser
Inte ens du.
Du sover när jag gråter mot din arm.

Ingen ska se, ingen ska veta och jag kastar
krya på dig korten i pappersåtervinningen.

Tack men jag har inte tänkt att dö ännu.

Inom mig tvivlar jag.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 11:40



Bookmark and Share


    lxsl
Riktigt stark dikt! Det är duktigt!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP