Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt!

Fingertoppens mjuka rundning

rörelsen emot min maggrop

Ömma fingrets tafatthet.

Du ler.

Rinner ömhet över mitt ryggslut.

Så som kärlek länge levd

Du är allt.

Morgontimma ny
färdighet vid vällingflaska.

Du bär mitt jag

och bäddar om mej med tjocka filten.

smygande fotsteg

vid barnets överlämnade

Du är allt!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP