Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vill du idag?


låt dina drömmar
ta form
på din plattform
som är NU

önska dig allt
kravlöst
och inget är för
vackert för stort

vad vill du idag? i-nu?

du är värd allt det
bästa och alla dina drömmar
är dina och verklighet
om du vill

alla möjligheter
är dina

acceptera och se med tacksamhet
på det som kommer till dig idag

lev och älska ditt liv
det är det vackraste du har

ingen är precis så perfekt
och fulländad
i ditt liv så som du är

ge dig själv oändlig
kärlek idag



vad vill du idag?




Fri vers av älvali
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-09-07 11:53



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
vilken underbar insikt..ja! Så är det ju faktiskt..Dessa tankar borde man sannerligen bejaka mer..Tack för dessa ord..Då var den där igen, den kända plattformen du nämner..vackert!
2005-10-24

  Jessica Ebbesson
Vilket bra pep-talk att säga till sig själv.
Mycket bra!
2005-09-07

  Rachel Roth
NU!....tar den form. Tack!
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali