Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen

Den dagen

Förvandlades stenstoder till damm

Solen lämnade sitt täcke av guld

för att överlämna ditt namn

Den dagen

Sjönk himlavalven skriande ner

Haven fylldes av fostervatten

Det behövdes inte mer

Den dagen

av lycka jag grät och förundrades

Miraklet i min famn

Oss förunnades.






Fri vers av Yrre VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP