Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom mina ögon

Tänk om du kunde komma in hit
in i min skalle
Vi skulle se genom mina ögon
och vi skulle skratta åt dom fåniga bilderna
Vi skulle ha så mycket att snacka om
du och jag
jag skulle peka och skratta så jag får ont i magen
jag skulle inte få fram mina meningar
men du skulle se vad jag menade
hehehe
du häng med mig till komvux
det blir askul
du ska se vad konstiga alla är
det blir helt sjukt




Fri vers av mannaminne
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-05 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mannaminne